23 Nisan 2013 Salı

Son Zamanlarda Yaptığım Ufacık Tefecik Alışverişler .♡.


Dışarı çıktım ve herzamanki gibi kendimi tutamayıp alışverişe daldım,çokta pahalı almamaya gayret gösterdim malum 12 mayıs aklımda o vesileylen frenledim kendimi.Tek tük olduğu için fiyatları merak edenler içinde fiyatlarını yazmak yerine fişlerin resmini çektim daha pratik oldu azcık üşengecim bu ara((: Gelin bakalım ne gibi şeyler almışım!!!

 Şimdi bu 3 alışverişi kızılay AVM'nin içindeki 3. yada 4 kattaki moda centerdan yaptım.Ankarada olanlar içi söylüyorum benim sıkça uğradığım biryerdir çok güzel çeşitler uygun fiyata bulabileceğiniz şeyler var orada bir gidip bakın kızılaya çıktığınızda.

♡ Golden Rose serisindeki en beğendiğim oje 119 numaralı oje oldu haliyle almadan edemedim daha sürmedimde,sürmek için sabırsızlanıyorum içinde renkli renkli simler var irili ufaklı çok güzel gözüküyorlar yalnız fiyatları bana göre aşırı pahalı !5 tane bile alcak olsam 30TL'ye yakın para ediyor az para değil yani golden rose yetkililerine sesleniyorum 3TL yapın bari şu ojeleri en azından anneler gününde özel günlerde indirin!!Golden rosedan sadece 2 ojem var birisi bu biriside 112 numaralı morlu altın pullu olan ojesi :'( 

♡ Maybeline Rimel aldım baktım fiyatlarda indirim var bende hemen alayım bunuda dedim,rimeller bölümüne geldiğimde sırayla tanıcağım elimde 3 tane maybelline var hepsinide çok severek kullanıyorum bu rimelede iyi diyenler çok olmuştu beğeneceğime eminim.

♡ Golden Rose'nin dudak kalemlerine bayıldığımı söylemiştim gittim 51 numarasınıda aldım nude tonlarda çok doğal ve kalıcı.3 dudak kalemi etti yeter bana dahada almam =p


 Tam çıkıyordum sepetin içinde bişiler arayan karıştıran insanlar gördüm neymiş ne değilmiş diye bakınırken 4TL lik ve daha yüksek olan tokaların indirimde olduğunu gördüm ve hemen arasından bir tane en beğendiğim tokayı aldım.

 Arkasında siyah lastikle saçı toplayıp daha sonra kıvrık olan şeyide topladığınız lastiğe sarıp dolayınca hem saçı topladığınız lastik gözükmüyor hemde şık bir saç tokası edinmiş oluyorsunuz ilk defa böyle bir toka aldım topuz yapmayı düşünüyorum eve gelince denedimde zaten çok güzel durdu.                                   
Aşağıdada fiyatları yazıyor!

 ♡ Yves Rocher,yani iv roşe gittim baktım,azcık takıldım,bakındım baktım fiyatlar yüksek yüksek ve ihtiyacım olan birşeyde yok,denemek için bu ufacık hafif kokulu duş losyonunu aldım,umarım severimde gider büyük boyunu alır kullanırım,ama bu bana uzun bir süre gidecektir evdekiler bitmediği sürece arada derece kullancam bunuda.


♡ Kitapta okuyorum tabiki ama her ne kadar aşırı bir kitap okuma bitirme isteğimde olsa bazen yarıda kesiliyor birşey oluyor kesintiye uğruyor okumam,metroda gidip gelirken yanıma alıyorum genelde metroda okuyupta bitirdiğim çok olmuştur.

♡ Nasıl ben bakılmasından rahatsızlık duyuyorsam karşımdaki insanlarında bana bakmasına dayanamıyorum onlara bakmak yerine kitap okumayı tercih ediyorum köşeye oturuyorum orda yer yoksa ortalara öldürseniz oturmam kapıya doğru döner ayakta giderim =p

♡ Bu kitabı oldukça merak etmiştim umarım sürükleyici bir dili vardır yoksa sıkılma olasılığım var,doğal bir dille yazıldığı söyleniyor ilk kitabını aldım ve olgunlardaki kitapçılara gidip 5TL verip korsan almayı tercih ettim şahsen 20TL vermem kitaba.

♡ Ayyy ne allıkmış beynimi yedi bitirdi çıktığından beri,aldım sonunda şu allığıda muradıma erdim rahatladım bayabi almayanı bıçaklıyorlardı (:

♡ Hafif bir çiçeksi kokusu var aynı kabındaki çiçekler gibi güzel,yapısını sevdim allık fırçama çok yoğun gelmiyor iki üç sürüşte güzel rengini verdi yanacıklarımda.

♡ Sonra shıne plus ojesinin sarı rengini aldım,sarı renginide hiç sevmem ama belki tırnaklarıma tümdenmi sürerim yoksa bişilermi tasarlarım noktacıkmı koyarım bilemedim almış bulundum artık.

♡ NYC'nin oje kurutucusu 60 saniyede kurutacağını söylüyor hadi inşallah kalyon vakasından sonra iyi geleceğini düşünüyorum okuduğum blog yorumlarındaki olumlu tavsiyeler sonucu aldığım bir kurutucu  oldu kendisi,ojelerin kurumasını beklemekten yoruldum sıkıldım artık bunun iyi gelmesine ihtiyacım var.


♡ Bugünde rossmana uğradım aklımda olan bir tonikti,karışık meyve kokulu yazan hoş kokulu toniğimide aldım,kuru hassas ciltler için olan bu toniği sabahları kullanıcağım diğer loreal pure zone toniktede günde bir kez yazıyor zaten o yüzden onu gece uyumadan önce cildimi temizledikten sonra kullanıyorum.

♡ Maskelerin fiyatlarında düşüş vardı aloveralı ve papatya özlü soyulan maskelerden aldım,2 paket var hesaplı oldu.Bu markanın maskelerini seven insanlar çok var bende ilk defa bir maskesini aldım bakalım sonuç ne yönde olacak




Alışverişim burada sona erdi umarım birdaki çıkışımda hiçbişi almam!
Sevgiler Hesaplı Alışverişler....


9 yorum:

  1. hayırlı olsun cnm :) pastelin allıklarından almayan bir ben kaldım sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım hepsini o toniği çok merak ediyorum ben :)

    YanıtlaSil
  3. PekBilmiş->Sağol tadlum,ben bekleyemedim sen bekle anneler gününe kadar,ordaki kızada sordum sanmıyorum bitmez daha dedi ucuzlayabilirde.!!Ben bitebilir koleksiyon ürünü dendiği için gittim aldım hemen yoksa bende almıcaktım daha :)))

    Bayan kozmetik->Teşekkürler şikerim,bende merak ediyordum:)geçen haftada gittim baktım hatta almadım içerisini salladığımda uçuşan minik minik parçalar vardı beyaz beyaz oyüzden almamıştım başka yerden alırım diye bugün içi iyi olan bunu buldum aldım hemen gelincede yüzümü yıkadıktan sonra denedim,ilk bıraktığı etki güzel diyebilirim al bak bakalım içeriğini sevdim zaten aşırı zarar veren kimyasalı yok.

    Alya->Dene ozaman diyorum pahalıda değil (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okadar cok alligim varki her iki rengindende o yuzden almak istemiyorum ztn bitiremiyorum :S

      Sil
  4. hıı canım bende sandımki tonik için öyle dedin :)Tamam ozaman haklısın alma bencede ben ilk defa pembe allık aldım şuan bir tane var oda bu :P

    YanıtlaSil
  5. canım gule gule kullan hepsini bu tarz postlara bayılıyorum ve oje konusnda sana katılıyorum. :)

    YanıtlaSil
  6. pucca gerçekten iyi bir seçim ama bu kitapta ters köşe yaptı bizi hain pucca :) ben kızılay avm yi bi türlü sevip beğenemedim

    YanıtlaSil
  7. Merve Yıldız->Çok teşekkürler canım,yani oje sonuçta okdar pahalı olması ABES ((:

    little butterfly->Öyle diyorlarmış sanırım 2 biraz daha iyi ama 3 kötü diyenler var,herkezin fikri değişik işte du bakalım bende okuyum bi hoşlaşcakmıyım pucayla(:
    Kızılay avm karışık biryer evet ama içinde sınırlı sevdiğim yerler var moda center gibi etichet ve bambi gibi .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁