28 Mart 2013 Perşembe

Ðuş ʝellerim&Ɣücut Ꮭosyonlarım!

 PALMOLİVE'THERMAL SPA'
Aynı sakız kokusu gibi mükemmel kokuyor,çok şeker bir kokusu var ben çok sevdim bunu,içinde minik minik tanecikleri var peeling etkisine sahip.
Gratisden aldığım eldivenlerimle sürterek uyguluyorum vücudumada,temizlemesini seviyorum kokusu kalıcı değil gün içerisinde kayboluyor.
Bu büyük boyunu indirimde 7tl gibi bir fiyata almıştım bitince tekrar alabilirim yada denemediğim çeşitleri deneyebilirim.
ADİDAS-DEEP ENERGY SHOWER GEL
Erkekler için olan duş jelinin kokusuna ve kalıcılığına bayılıyorum,zaten erkek parfümleri olsun ürünleri olsun bizimkilerden daha yoğun olduklarından kalıcıda oluyorlar bu jelide tavsiye ederim.Fiyatı,6Tl


GRACE COLE COCONUT LİME SHOWER GEL
Gratis'den aldığım bu duj jeli idare eder seviyede,güzel kokusu var,hindistan cevizi kokuyor tabiki buram buram değil,memnun kaldım ama küçük olduğu için almam birdaha.(Duj jeli,kremi,lifiyle birlikte 5Tl'ye almıştım)...

WATSONS BÖRTLENLİ DUŞ JELİ
Kasa önünde gördüğüm bu minik güllü şişeye dayanamadım aldım,daha kullanmadım küçüçük birşey zaten hemen biter fiyatı 40 kuruştu,giderseniz alın bir deneyin başka çeşitleride vardı harika kokuyor bu ama ya!


LosyoηlaƦ!

WELLNESS BEAUTY'BODY MİLK'
Vanilya ve avustralya fındığı varmış,ama vanilya kokusuyla alakası yok,yoğun bir şekilde fındık kokuyor,nemlendirmesi çok hoşuma gitti,50Ml'lik bir ürünü rossmandan 1yada 2tl'ye almıştım.
Benim cildim kuru olduğu halde sırt,kollar,boyun bölümüne sürdüğümde ertesi gün orada aşırı bir yağlanma gözlemledim,zaten vücut sütü yazıyor sanırım sütler yaramıyor bana:/O yüzden bacaklarım için kullanıyorum sadece.

GRACE COLE COCONUT LİME-BODY LOTİON
➸ Bu aldığım setin içindeki Vücut kremi ben bu kremi sevdim,çok sıvı hemen emiliyor o yönden güzel ama yeteri kadar nemlendirmiyor.
Kokusu duş jelindeki gibi fazla güzel değil.




ORİFLAME-BODY PERFECT
Vücut sıkılaştırıcı olarak almıştım baya bereketli çıktı,geçen ekim ayından beridir kullanıyorum çok memnunum kilo ile yada herhangi bir sorunum yok,sadece karın bölgemin,bacaklarımın daha sert ve şekilli olması için düzenli olarak masaj yaparak kullanıyorum.Gelişi fiyatından 15Tl'ye almıştım.
Birde yine bu marka'nın bacak kremini almıştım oda mentol içerikli,ve sürdükten birkaç dakika sonra bacakları serinletip rahatlatıyordu tavsiye ediyorum bu marka'nın ürünlerini.

JOHNSON'S BABY OİL
Ben bu bebişler için olan yağı yerim yer,hem güzel nemlendiriyor hem güzel kokusu var daha ne olsun,losyonlar bittikten sonra bu marka'nın losyonunu da deneyeceğim merak ediyorum,eminim güzeldir bunun gibi.



THE BODY SHOP-VANİLLA BLISS SHIMMER LOTION-!
Yeni yılda 15Tl'ye aldığım bu güzelliği kısa ve öz yazıcam!
Misler gibi kek kokusu gibi vanilya kokusu kokuyor,rahatsız edici ve 
yoğun bir kokusu yok,
Nemlendirmesi güzel,
Işıltıları mükemmel,akşamdan sürün ertesi gün akşama kadar kalıyor,
Abartılı iri simleri yok.

AVON SKİN SO SOFT BODY LOTİON(ARGAN OİL)-!
Argan yağı içeren bu krem de çok güzel,
Kokusu çok hafif 
Yoğun bir krem ama emilimi güzel,
Tavsiye ediyorum bunuda,7-8Tl arasında bir fiyata almıştım.

AVON-LİTTLE BLACK DRESS-
Avoncuğun bu gördüğünüz vücut spreyini çoook seviyorum,dibinde azcık kaldı bitirmek istemiyorum zaten 5Tl'gibi bir fiyata almıştım,biterse aynısında alabilirim çünkü piyasada doğru düzgün bu fiyata alıpta deneyebileceğim vücut spreyi yok.
Avonun çiçeksi kokularını sevmiyorum bu daha kremsi daha hoş kokuyor,içinde vanilya var zaten.
Kalıcılığına gelirsek vücutta çok kalıcı değil ama sıktığınız an ogün için kalıcı,ayrıca atletinize giydiğiniz iç çamaşırınıza sıkıldığında bayağı kalıyor orada.

AVON-FAR AWAY BODY POWDER-
Ne kadardır bende inanın tahmin edemeyeceğim,ama ne yapısında ne kokusunda ne huyunda karakterinde bir değişim bir bozukluk olmadı(:
Yaz aylarında boyun,dekolte bölgeme kullanıyorum hafif kokusu burnuma kadar geliyor,bazende bacaklarım için kullanıyorum.
NT:Epilasyon ve buna benzer şeyler yapıyorsanızdan onlardan önce pudra kullanmanız acı hissini azaltır ve kıl köklerinin daha iyi çekilmesini sağlar.

(Bu duş Losyonlarını dönüşümlü olarak kullanıyorum,her banyodan sonra sürüyorum bitmek bilmiyorlar tek birtanesine bağlı kalsam hiç bitmicek en iyisi karışık kullanmak,hepsi bu kadardı bitene kadar başka almıyacağım paslanıp çürümelerini istemiyorum)


丂evgilerмυтlυ кαlıη 



5 yorum:

  1. Palmolive duş jelini her gördüğümde yeme hissi uyanıyor bende krema gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
  2. Boddy shop'un vanilyalı ışıltılı losyonunu bende denemek istiyordum, bunu okuduktan sonra hemen almaya kadar verdim.
    Teşekkürler Kokoşcum :)

    Banada takibe beklerim
    happiestbride.blogspot.com :)

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim tatlım ben teşekkür ederim,umarım bulur,alır ve beğenirsin(:
    Gelinlik araştırmalarındayken senin bloğun şahane oldu benim için takipindeyim bile sana benden sevgicikler (:

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederimmm :) Merak ettiğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    Sevgiler :))

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁