13 Nisan 2020 Pazartesi

PELOİD PELOMİN MASKE VE TONİK ❤


Günaydın

Sizlere çok güzel bir maske tavsiyesiyle geldim✋
Kil maskesi denince aklıma ilk gelen markalardan birisi artık benim için.
Peki Peloid nedir? kısaca açıklamasını yapalım 👇

Doğada gerçekleşen jeolojik veya biyolojik olaylar sonucu oluşan organik veya inorganik maddelerdir.Termomineral sulardan sonra en yaygın kullanılan balneolojik kaynak yada ''balneoterapötik ajan'' olan peloidler, doğal olarak su içerebilir ya da susuz-kuru halde oluşabilirler.


İçeriğinde çok yoğun ve zengin olarak;

💧MAGNEZYUM
💧POTASYUM
💧SÜLFAT
💧BİKARBONAT
💧KALSİYUM MİNERALLERİ BULUNDURUR!


Yapısını renginide görün diye eklemek istedim.


Buda sevgimi ifade ediş biçimim 😊

Peloid Pelomin %100 doğal termal kil maskesi ile her ciltte mucizeler yaratmaya devam ediyor. Birçok güzellik salonunda, klinik ve hastanelerde Inflamatuar romatizmal hastalıklarda, kronik bel ağrısı,osteoatrit gibi noniflamatuar eklem hastalıklarının, miyozit, tentinit gibi yumuşak doku hastalıklarının tedavisinde tamamlayıcı tedavi unsuru olarak;kronik dönemdeki seçilmiş nürolojik rahatsızlıklarda rehabilitasyon amacıyla kullanılabilir niteliktedir. 

❤Sivilcelerin, aknelerin, lekelerin,siyah noktaların giderilmesinde, cildi ve gözenekleri sıkılaştırmak amacıyla birçok kişi tarafından kullanılıyor.

❤Mat ve yorgun ciltde ışıltı kazandırırken aynı zamanda detox etkisi sağlıyor.

❤Cilt çatlaklarının giderilmesinde, selülit oluşumunun önüne  geçmek için biçilmiş kaftan.

Bende bıraktığı etkisi ise çok güzel, cildimi resmen bebek gibi yumuşacık yaptı. Çıkacak gibi olan sivilcem vardı hatta bölgesel olarak onun üzerinede sürmüştüm, 20 dakika sonra hiçbir şey kalmamıştı😍 Dedim ya mucizelere inanmalısınız! Termal Yüz toniği ise tam kıvamında bir nem bombası ! kokusu hele şahane parfüm yapıp kullanasım var o derece :) hafif makyajlarımıda güzel çıkartıyor. Yüz, vucut ve dekolte bölgenize uygulayabiliyorsunuz. İnstagramda hikayelerimi takip edenler ilk izlenimlerimi görmüştür. Biraz daha kullanıp maskenin ve toniğin güzelliklerinden bahsedeceğim sizlere. Bu arada firmanın iletişimleri taktire şayandı, her sorunuzla çok güzel ilgilenip detaylı bir şekilde açıklıyorlar💙



@peloidpelomin Markasına bu değerli ve mucize ürün gönderimleri için
 çok Teşekkür ediyorum.




ڪےevgilerimle
💋

2 yorum:

  1. Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba;
      Takipçi kısmı ekleyin bir tane benimki gibi geleyim diğer türlü maillerim çok karışıyor.

      Sil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁