20 Temmuz 2020 Pazartesi

ᗪᗯᑕ ᑕOᔕᗰETİᑕᔕ 🎀



Selam !

Bugün sizleri memnun kalarak kullandığım
 ''DwC makyaj ürünleri ile tanıştırmak istiyorum.

Öncelikle markadan biraz bahsetmek istiyorum sizlere. Dwc kozmetik derki ;

'' İlk hedefimiz formülümüzün tek olmasıydı. Bu yüzden piyasadaki hiçbir ürüne benzemeyen bambaşka formüller tasarlattık. Bu formülleri oluştururken olmazsa olmazlarımız vardı; rujlarımız kalıcı olsun ama kalıcı olurken de sağlıklı olsun istedik. Bu yüzden paraben koymadık, hayvanlar üzerinde deneme yapmadık ve sağlık bakanlığı onayımızı aldık''.

Özellikle bu hayvanlar üzerinde test yapılmaması tutumundan dolayı markayı tebrik ediyorum. Paraben olmasıda balı kaymağı👍 Rujlarını ise; asla kuruluk , gerginlik yapmayan altına herhangi bir krem nemlendirici sürmeye gerek kalmadan saatlerce kalıcılık sağlayan ama aynı zamanda mat olan rujlarına bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Kokularıda muhteşem !

Emek verilerek özenle üretilen insan sağlığını düşünen her kozmetik markasına saygım sonsuz. DWC kozmetiğin bendeki yeri gerçekten başka. Şimdide yeni bir ürünleri çıkacak, Türkiyenin ilk ve Tek genital bölge parfümü Pussybox ! Markanın sahibi Devran hanım o kadar ballandırdı ki ürün için daha şimdiden heyecanlıyım, buradaki kozmetik ürünlerinin ambalajı kadar parfüm şişesinin dış görünümüde ilgi çekici.


Serideki bütün makyaj ürünlerini denedim, her biri birbirinden olay ! hele aydınlatıcıları dillere destan 😍 hatta bugun instagram sayfamda bu ürünlerle bir makyaj yaptım, hem makyajımı yapıp hemde ürünler hakkında düşüncelerimi söylediğim bir videom var. Merak edenler için @madamekokos_ 👈 üzerine tıklayıp direk videomu izleyebilirsiniz.



Benden bu yazılık bu kadar,merak ettikleriniz varsa çekinmeden yazabilirsiniz
 markanın online sayfasını ve instagram adreslerini incelemeniz adına ekliyorum.






sevgilerimle
💋


6 yorum:

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁