12 Mart 2022 Cumartesi

ECLORE | COLLAJEN / RETİNOL / C VİTAMİNİ SERUMU


Selam !

Serum cennetine hoş geldiniz, hepsinin özelliklerinden 
ve ilk gözlemlerimden bahsettim umarım faydalı olur.
ÉCLORE Retinol (%1 Pure Retinol) Serum, yaşlanma belirtilerine karşı cildin korunmasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Cildin daha canlı, pürüzsüz ve genç görünüm kazanmasını hedefler. Renk düzensizlikleri, yaşlanma ve elastikiyet kaybı gibi cilt sorunlarında kullanılması önerilir. Ciltte kırışıklık oluşumunu engellemeye ve var olan kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Cildin yeniden yapılandırılmasında etkin rol oynayarak daha canlı görünüm kazanmasında etkili olur.

ÉCLORE Vitamin C (%20 Ascorbic Acid) Serumu, cildin esnekliğini yeniden kazandırır, cildi taze tutar ve nemlendirir. Pürüzsüz bir cilt elde etmenize yardımcı olur. Eşit olmayan cilt tonunu aydınlatır ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Gözle görülür şekilde daha parlak bir cilt ortaya çıkararak sönük ve pigmentasyon kusurlarını hedef alır. Ayrıca cilde sıkılığını ve elastikiyetini veren kolajen üretimini teşvik eder. C Vitamini parlatıcı ve antioksidan faydalar sağlarken, Ferulic acid ve hyaluronic acid cildi dolgunlaştırır.
Her cilt tipi için uygundur.

Cildiniz için Kolajen, Protein ve nemlendirici takviyesi birarada… İçeriğindeki Hidrolize Kolajen ile cildin kolajen dengesini sağlamasına yardımcı olur. Hyaluronik asit ile güçlendirilen bu eşsiz formül aynı zamanda Vitamin A ile cildin doğal kolajen üretmesine imkân verir.
✨Daha sıkı, yenilenmiş ve canlı bir cilt görünümünün elde edilmesine yardımcı olur.
✨Gece ve gündüz kullanıma uygundur.
⌛️
Şuan c vitamini ve collageni yüze Retinol ise boyun bolgeme kullanıyorm uzun süreli kullanım sonucumu hikayelerde sizlerle Paylaşıyor olurum. Ürünlerin asit oranları gayet iyi geldi cildime. Markaya teşekkür ederim buradanda.



Sevgilerimle 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁