8 Temmuz 2017 Cumartesi

MAC MINERALİZE SKİNFİNİSH SOFT AND GENTLE !



привет !
Merhaba; Güzel azcık serinlemiş havalara şimdilik döndüğümüze göre,bu güzel esen gecede bu yazıyı yazmanın sevinci içindeyim efenim.Şayet önümüzdeki hafta tekrar cehennem ötesi sıcaklar geri gelecek. Evet Mac diyorduk ! Favori toz aydınlatıcı ürünüm olmayı başardı diyebilirim...Devamını okuyun please !



O güzel zengin içeriğini okumanız için gözler ününe sermek istedim 👀



Mıknatıslı bir kapağı var , kullanış açısından güzel fakat ne yazık ki çokta sağlam değilmişki Mac yazan yazısının tamda o yerinden çatlamış. Birkere bile yere düşürmedim nasıl oldu bilmiyorum ama sanırım yolculuklarda yanıma aldığımdan olsa gerek darbe yedi zavallım.Siz siz olun fazla yanınıza almayın bu bebişi fazla hassas kapağı.




Yakından görünüş önemli,altın ışıltılarıyla buradan belli güzelliği 😚😍


Nasıl fark etmiş ıslak ve kuruda rengi pigmenti,
 hadi birde yüzümde bakın! 

Evden çıkmadan önce 👆

Akşam eve gelince 💗


💫 Kalıcılık açısından beni her daim en ufak bir şüphede bırakmayan bir ürün olduğu için çok mutluyum. Aldığı parayı tam olarak hakediyor diyebiliyorum ne az ne fazla bence değer.

💫 Uygulamayı sevdiğim en ideal fırça hafif sert fan fırçaları kısaca yelpaze diyebilirim. Orıflame almıştım en son ve kıllarını çok döktüğü için hiç sevmemiştim fakat kısa süre sonra kıl döküşünü azaltınca bende yokluktan geri döndüm. Gratisin kendi markasının yelpaze fırçası çok yumuşak çünkü iyi uygulanmıyor bilginiz olsun. 

💫 Onun dışında ellerimle parmaklarla uyguluyorum veyahut minik aydınlatıcı fırçalarıyla falan iyi gidiyor. 

💫 Renginde altın şampanya sarı minik ışıltılar var diyebiliriz sanırım.Güneşte ışıklarda falan şahane duruyor, ve genelde ıslak uygulamaya özen gösteriyorum vede altına bir primer.Lorealın lumı sının hafif ışıltısı aydınlık gorunumu olan bazı cuk oturuyor.

💫 Kokusu yok ürünün normal bir pudra gibi far gibi bir koku işte.😊 

💫 Far olarak kullanan falan varmış ben daha hiç far olarak kullanmadım,genellıkle burun üzeri çene elmacıklar ve dudak üzeri olarak devam ediyorum.

💫 Öyle içinde iri iri simleri olan sim sim bir ürün değil, aydınlık bir görünüm veren hoj ,tatlış bir aydınlatıcı bu bebek ! Mac ' e gittiğimde oranın ışığında çook bayılmıştım buna bambaşka duruyordu. Sonra kapıdan aydınlık alana bir çıktım çok daha farklı duruyordu. Alacağınız zaman buna dikkat edin, her ürün için dikkat edin bu olaya . Işık olayı çok farkediyor cidden. Hayal kırıklığı değildi ama bir dip not eklemek amacıyla uyarmak istedim. 💞

💫 Tozutuyor muuuğ ? İvittt :D Aman tozutsun kız nolcak sanki taktınız bu tozutma olayına sizde . 

💫 Sağlıklı bir cilt sizi beklıyor ! Tavsiye ediyorum tabeke. Buarada Muadiline rastlamadım henüz. Biterse alırım diyorum, kremsi tarzda ürünlerim var çünkü ama bu tarz toz aydınlatıcım adam akıllı olarak bu var. Lazım bence hem krem hem toz.


 Geçen sene aldım fiyatı değiştimi bir fikrim yok ama zam geliyor sürekli mac'e.Düşünüyorsanız vakit kaybetmeden mac mağazasına bir uğrayın diyorum.


ڪےevgilerimle

3 yorum:

  1. O kadar doğal duruyor ki sanki cildinizin kendi ışıltısıymış gibi hiç bir şekilde aydınlatıcı gibi durmuyor bayıldımmmm💜💜😍

    YanıtlaSil
  2. Bana yakışmayan ama senin gibi yakışanda şahane duran bir ürün güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Kubra: Ay çok sağolun, yorumunuza sağlık :* 💜

    Mor M. Canım benım çok tsekkurler,💜 ya olsun sende başka şekıllerde kullanırsın karıştır dıger aydınlatıcılarınla oylede çok kullanışlı oluyor.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁