31 Ekim 2016 Pazartesi

ROACCUTANE GÜNLÜĞÜM ✌ { iLK 1 AY }



Selamlar,bu ağır bır okadarda tehlıkeleri olan ilaca niye başladım?nasıl başladım ? sebebi neydi ki? Hepsini yazacoğumm.Eminimki benim cildim gibi olan aman ya başlamasamda olur belki geçer diyenleriniz çoktur. Fotografta göz kuruluğu için verilen refresh göz damlalarım eksik onuda bu şekilde dip not düşeyim dedim.

29 Ekim 2016 Cumartesi

Çöpe Чollananlar -37 ஜ



Merhaba! Çöpe gidenlerim çoğalınca dahada gecikmek istemedim 
ve hemen yazmaya koyuluverdim.Bu ay daha cok cılt uzerıne çalıştım :-p

27 Ekim 2016 Perşembe

LA ROCHE-POSAY * EFFACLAR DUO [+]



Selamlar! Yazılmayı bekleyenlerden biriside buydu,epey zaman oldu.yanı kafadan 5 ay falan olmuştur o aralar kullanıp bitirmiştim,memnun kaldım mı sizce?

26 Ekim 2016 Çarşamba

TOPICREM ✽ YATIŞTIRICI TEMİZLEME SUYU ✽



Merhaba ! Topık bir yazıyla karşınızdayım :) Yüz ve göz için olan
 bu suyun etkileri nasılmış hadi bir bakalım.

23 Ekim 2016 Pazar

ORİFLAME OPTIMALS BODY {Sıkılaştırıcı Vucut Losyonu }


привет! KaK /\eлa ?
Herkese selam ! herkes iyimi? herzamanki gibi uzunca bir aralardan sonra yenıden yazmam gereken,ınsanları bılgılendırmem gereken bir dolu yazı olduğunu farkedince hemen dedim ki yazmalıyım! Kpps'di  işti güçtü derken, üstüne birde rusça kursu derken blog işi yattı be gülüm.!Şimdide aöf sınavları yolda fakat 4 yalnış 1 doğruyu götüre götüre yolda iyice zorlaştırdılar sınavları ! Nasıl geçicez bu şekilde merakla bekliyorum. Bu arada bir ara,en çok blog yayınlarını ülke olarak takip eden rusyaydı,son bir kaç aydır düştü.Tabi yayınlara ara verince millet de haklı :) Neyse ben hemen hız kesmeden devam ediyore..