28 Ocak 2014 Salı

En İyi Blog Yarışması !






En İyi Blog Yarışması
Merhaba sevgili Blog Yazarları.! Yeni yarışmamız olan, "En İyi Blog Yarışması" yakında başlıyor. Blog sayfalarınızın daha geniş kitleler tarafından duyulması, kalıcı bir takipçi kitlesi edinmesi ve siteler arası link trafiğini arttırmak adına düzenlediğimiz etkinliklerden biriyle daha karşınızdayız.

Yarışma Ödülü
Dereceye girecek olan ilk 6 Blog, sol tarafta görmüş olduğunuz sponsorlarımız alanında sitelerine direkt olarak 2 ay boyunca ücretsiz link kazanacaklar.. Yarışma birincisine extra olarak jüri üyeliği verilecektir.

Yarışma Oylaması
Yarışmamızın kazananlarını "Blog Deposu Jüri Üyeleri" belirleyecektir. Yarışmaya katılan her blog, jüri üyeleri tarafından 10 tam puan üzerinden derecelendirilecektir.

Yarışmaya Nasıl Katılırım ?
Yarışmaya katılmak isteyen blog sahipleri, önce bu yarışmayı sayfalarında duyurup, sonrasında paylaşım yaptığı sayfa linkini alttaki yorum alanına bırakmalıdır.
Herkese bol şans..

24 Ocak 2014 Cuma

KIŞ RENKLERİNİN ASALETİ, ZOYA CASHMERES & SATINS SERİSİNDE



Zoya Oje’nin yeni kışlık serisi Cashmeres & Satins ile soğuk kış günlerinde sıcak renkleri ellerinizde taşıyarak şıklığınıza şıklık katın.













Zoya Oje’nin yeni kışlık serisi Cashmeres & Satins ile soğuk kış günlerinde sıcak renkleri ellerinizde taşıyarak şıklığınıza şıklık katın.
Kaşmir yumuşaklığı ve saten parlaklığı ile Zoya Oje’nin yeni kış serisi, içinizi ısıtacak renkleri ile kışın daha renkli geçmesine yardımcı olacak.
Siyahlarla kullanacağınız sıcak şarap kırmızısı Zoya Livingston, karamel tonlarına uyum sağlayan sütlü kahve Zoya Flynn, kahverengine çok yakışan çikolata rengi Zoya Louise, kamuflaj yeşili Zoya Hunter, jean ile kullanacağınız Zoya Sailor ve ışıltılı kırmızılar, simlerle Zoya Cashmeres & Satins serisi bu kış ellerinizde modayı yaşatacak. 

Tüm seçkin eczane ve parfümerilerde..
Zoya Oje : 36 - TL

Bilgi İçin: www.miramaygroup.com
     www.zoyaturkiye.com


23 Ocak 2014 Perşembe

Golden Rose | NEON LİNE -107 |






Herkese renkli birgünden daha merhaba diyorum.
Umarım hergününüz böyle renkli geçer.
Sulu boya misali renklenmelidir bazı hayatlar...

22 Ocak 2014 Çarşamba

21 Ocak 2014 Salı

En Etkileyici Parfümler

Özgür, duru, romantik, baştan çıkarıcı… Tarzınız ne olursa olsun kısa bir araştırmayla hayalini kurduğunuz parfüme ulaşmanız an meselesi. Parfüm seçiminde notaların tene uyumu ve uyandırdığı duygular kadar şişe tasarımının etkileyici olması da önemli. Parfümünüz bir bütün olarak sizi yansıtmalı. Bu amaçla sizler için en etkileyici parfüm şişelerini derledik.

Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire, küçük siyah elbisenin fenomen hikayesiyle romantik aynı zamanda yaramaz ve baştan çıkarıcı kadınlara sesleniyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın .

Paco Rabanne Invictus

Sizi erkeklerin yeni güçlü dünyasına çağıran Paco Rabanne Invictus’un tasarımı da kendisi gibi yenilmez!

Bu ürünü incelemek için tıklayın .

Marc Jacobs Daisy

Zamanında yaratıcı tasarımıyla FIFI ödüllerini de kazanan Marc Jacobs Daisy, senelere meydan okuyor ve orijinalliğini koruyor. Şişe tasarımı parfümün adı gibi papatya şeklinde ve çok renkli! Enerjik ve cesur kadınların seçimi Marc Jacobs Daisy, meyveli notalarıyla bağımlılık yaratıyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Roberto Cavalli Just Cavalli

Piton, cam ve metalin birleşimiyle hayat bulan tasarım, Cavalli erkeğinin baştan çıkarıcı karakterini ve tutkusunu yansıtıyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Flower in the Air

Flower in the Air, şişe tasarımında her detayın ne kadar önemli olduğunu gösteren bir diğer parfüm. Çiçeklerin özgürlüğünden esinlenen tasarım, kırmızının enerjisinden yararlanıyor ve kısalığıyla Flower by Kenzo ile arasındaki bağı vurguluyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın .

Lolita Lempicka Feminine

Lolita Lempicka Feminine, elma şeklindeki tasarımı ve mor rengiyle masallar kadar tutkulu!

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

İçlerinden hiçbiri size göre değil mi? Ya da parfümünüzü değiştirmek mi istemiyorsunuz Hepsiburada’da 99,90 TL’den başlayan fiyatlarla alabileceğiniz yüzlerce parfüm modelini inceleyebilirsiniz veya kendi parfümünüzün Hepsiburada.com’daki fiyatına göz atabilirsiniz. Hepsiburada.com’daki parfümler için tıklayın. :)

Bir boomads advertorial içeriğidir.

18 Ocak 2014 Cumartesi

Telefongiydir.com'da en güzel S3 Kılıfları !





Hayatımızda, özellikle de metropol insanının hayatında çok büyük bir yer tutan moda gün geçtikçe kendi içinde de sözlük anlamına uygun olarak yenileniyor gelişiyor. Moda deyince özellikle de biz bayanların aklına sanırım öncelikle ayakkabı ve çanta gelir. Bunu tabi ki kıyafetler, kozmetik ve saç modası takip ediyor. Siyasi ve ekonomik yaşamın bile duraklamaya girdiği dönemlerde bile moda kendini hep dinamik tutmuş ve hiçbir zaman bir duraklama devri yaşamamıştır. 21. Yüzyıl ile birlikte gelişen teknolojiyle birlikte hayatımıza modaya dair farklı kavramlarda girmeye başladı. Eskiden takılarımızla tamamladığımız kıyafet, ayakkabı ve çantalarımız için artık cep telefonu kılıflarımızı da özel seçiyoruz.


  Teknolojinin gelişmesiyle birlikte cep telefonları ve tabletler elimizden düşmez hale geldiler. Hal böyle olunca bu cihazlarda en az kıyafetlerimiz kadar bizimle birlikte görünen birer aksesuar halini almaya başladılar. Bunu keşfeden elektronik üreticileri son dönemde artık cihazların özellikleri kadar dış tasarımlarına da önem vermeye başladılar. Her ne kadar telefonlarımız eskiye nazaran daha şık ve gösterişli olsa da, biz kadınlar bununla yetinemeyiz.Kendimize, kıyafetimize uygun bir telefon isteriz. İşte bunun da tek yolu telefon kılıfları. Bu alanda ki gelişmeyi  ve eksikleri gören telefongiydir.com bu işi yapan şu ana kadar gördüğüm en iyi marka. Iphone, Samsung, Lg, Htc, Sony ve çok daha fazlası. Aklınıza gelecek hatta gelmeyecek tüm telefon modelleri için başta telefon kılıfları olmak üzere farklı aksesuarlar sunuyorlar. Geçtiğimiz günlerde kendilerinden yaptığım S3 kılıf alışverişi tam bir aşk ile sonuçlandı. Sipariş ettiğim S3 kılıf o kadar güzeldi ki telefonumu ilk aldığım günde ki heyecanı yaşattı bana. Kılıfın farklı deseni ise telefonuma ayrı bir tarz kattı. Detaylar için --->>www.telefongiydir.com/s3-kilif 

13 Ocak 2014 Pazartesi

Blog Deposu "Blog Yarışması 2014" Başlıyor




Merhaba sevgili Blog Yazarı arkadaşlar.! Blog Deposu "Blog Yarışması 2014" ile karşınızdayız. 
Bu ödüllü blog yarışmasında ödül olarak 1.400 den fazla blog yazarının paylaşımda bulunduğu Blog Yayınları ana sayfasında tam 1 yıl boyunca sitelerine doğrudan link verilecektir. Yarışmada dereceye giren ilk 6 blog bu ödülü kazanacaktır. Ayrıca yarışmaya katılan tüm blogları yan taraftaki "Bloglardan Son Yayınlar" alanına ekliyoruz..
Yarışma oylaması adaylar belli olduktan sonra siteye eklenecek oylama scripti ile yapılacak ve her ip adresinden 1 defa oy kullanabilme şansı olacaktır.
Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar: "Blog Deposu Blog Yarışması 2014 Başlıyor" konu başlığı altında blog sayfalarında paylaşımda bulunmaları ve sonrasında paylaşım linkini alttaki yorum alanından bildirmeleri yeterli olacaktır 

Eğer bana oy vermek istersenizde çok sevinirim
http://blogdeposu.blogspot.com/2014/01/blog-yarsmas-2014-b-grubu.html
Kzmtkkokos 

sevgiler...



☆Oje Tasarımı {24} ☆ Essence Nail Art Peel Of ☆







Bir taşla 2 kuş diyebiliriz :) 
| Holiday  60 numara ve essence'nin soyularak çıkan ojesi ! | 

12 Ocak 2014 Pazar

MİMMM# 19 # ❃ Kış'a Dair Herşey ❃






Mervelil bloğunun sahibi mervecim :) 
benim mimlemiş çok severek zevkle yaptım canım tekrar çok teşekkürler .

9 Ocak 2014 Perşembe

●-●-●Make up -10-●-●-● (Gölgeli )







Mürdüm tonlarında gölgeli bir makyaj uygulayasım geldi :-)
Gölgeli makyajı güzel yapmışmıyım hadi hemen bakalım.

7 Ocak 2014 Salı

✤ 2oıʓ ' ün Son Alışverişi ✤







Her nekadar son indirimler bizleri tatmin etmesede,
yinede almak zorunda olduğumuz şeyleri aldık ve alışverişimizi tamamladık.
İnatla aklımda olan birkaç ürünü almadım :/ watsons ve gerek gratis bizi üzdü , o kadar bayram arasından sonra en azından kendi markasında %50 bari yapsaymış dedim ,%40 vardı birçok ürününde :( kimi ürünlere zam gelmiş ayrıca buna apayrı sinirlendim.Bu yapmış oldukları gereksiz politikayı asla anlamayacağım ! 

4 Ocak 2014 Cumartesi

☆Oje Tasarımı {23} ☆ (Yeni Yıla Özel )






Yeni yıla yaklaşırken güzel değişik bir tasarım yapayım dedim.
Önceden blogda karışık olan yenı yıl naıl artlarımdan hiçbirini yapmak istemedim 
süpriz olucak yani sizede :D

''Hadi bakalım yılbaşı gecesi tırnaklarım nasılmış bakalım.''


1 Ocak 2014 Çarşamba

●-●-●Make up -9-●-●-● (Yeni Yıla Özel )






Herşeyi geride bıraktığımız bir yıl daha bitti derken , 
yenı yıla yine evimde girdim
 ve tabiki yine makyaj yaparak girdim